669. logela eta beste kontakizun batzuk - Extremera, Esther (Bilbao : Ediciones Beta III Milenio, 2013)
Hamar istorio dira,arima-arimatik idatzitakoak. Gehienak amodiozkoak. Batzuk beste garai batekoak, beste batzuk gaur egungokoak, lagunen arteko erlazioak, abenturak, mota askotakoak, guztion gustukoak. 669. logela: Logela bero-beroa, erotismoz beteta, grinaz josita, maitasun gozo-gozoa. Bihotzaren taupadak: Baliteke beste bolada bateko harremana berreskuratzea? Floren eta Irene: Gerra zibilak ez du amodio hau apurtzerik zeren eta, erraz ahanzten ez diren hauetariko baita. Pilarren istorioa: Dena debekatuta dagoen garaian maiteak eta euskarak irabazten egiten dute. Beste mundu berri bat: Bikiak dira, bihurriak, eta gure mundua hondatzeko abagune daukate haien eskuetan. Izango ote dira kapaz? Maria eta Elena: lagun minak dira baina ezusteko gertakizun batek apur lezake adiskidetasun perfektu hau. Vesubioko neska: Ezagutu Ponpeia Nerearen eskutik eta murgilduko zara Erromako mundu misteriotsuan. Topaketa: Emakume eta gizon baten arteko erlazio posible da sexurik gabe? Usoen sekretua: Askotan gauzarik txikienak dira gehien pozten gaituztenak. Gure zuhaizti galduta: Bihotz bihotzez gordetzen dugun gogorapen hori.
Keywords: Helduentzako Literatura