Migrants - Watanabe, Issa (Barcelona : Libros del Zorro Rojo, 2020)
Manta, beroki eta zenbait poltsa soinean daramatela, animali talde batek bidaia lazgarri bati ekingo dio. Lehoia, errinozerontea, ahatea, flamenkoa... ez da bat bera ere libratzen. Guztiak, pausu geldoz, baso iluna eta beste hainbat gauza atzean utzita, mugak zeharkatuz, ihesean dabiltza: gosea eta gerrak behartuta egindako migrazio baten istorioa da. Oihuka ari zaigun album mutu bat da honakoa.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Errefuxiatuak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Liburu mutuak