Nork agintzen du kuadrillan? - Alberdi, Uxue; Tokero, Julen; Pirritx, Porrotx eta Marimotots (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2017)
Nork agintzen du lagunartean? Jolasetan? Planak egitean? Bilera egin dute parkean.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Pailazoak; Elkarbizitza; Tolerantzia; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak