Zerua buru gainera = Le ciel sur ma tète - Iraola, Amaya; Schleef, Vinciane; Zubeldia, Nahia (Bidart : Matahami, 2018)
Jostaldian, gaitzeko gertakari bat izan da. Lilik begiak zerura bideratu dituelarik, izar hotz eta hegaldari bat sudur gainean pausatu zaio. Gero, beste bat, eta hirugarren bat...
5 urtetik aurrera (urdina)
Testuak euskaraz eta frantsesez
Keywords: Izarrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak