Zerua buru gainera = Le ciel sur ma tète / [testua] Amaya Iraola ; [marrazkiak] Vinciane Schleef ; [itzulpena, Nahia Zubeldia] - Iraola, Amaya (Matahami, 2018)
Jostaldian, gaitzeko gertakari bat izan da. Lilik begiak zerura bideratu dituelarik, izar hotz eta hegaldari bat sudur gainean pausatu zaio. Gero, beste bat, eta hirugarren bat...