Enea da! = C'est le mien! / [testua] Louison Nielman ; [marrazkiak] Nathalie Janer ; [itzulpena, Nahia Zubeldia] - Nielman, Louison (Matahami, 2018)
Zer ikusten dut, hor? Ene bi haurrak eta kamioi bakar bat... Gaixo kamioia, ezin jakin norekin jostatu...