Edurnezuri eta ipotx alaiak - Jansain; Pinku, María; Saenz de Viteri, Amaia; Pikabea Loinaz, Belen (Legutio : Saure, 2019)
Zer ondorio izan zituen Edurnezuri eta printzea elkartzeak? Zer gertatu zen erreginarekin ihes egin ondoren? Ipotx xarmagarri eta abegitsuek abentura berriak ote al dituzte zain? Edurnezuri ezkondu zenetik zazpi urte igaro dira eta haren amaordea, basotik noraezean, mendekua planeatzen ari da. Ipotxek Edurnezuriri lagunduko diote erreginaren sorginkeriak gelditzen. Urrutiko lekuetan bizi diren ipotxen herri mitologikoa bilduko dute erreginaren boterea desagerrarazteko.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura