Argazkilaritza, mintzaira unibertsala (5) : irudiaren osagarriak 1 (atarikoa) / [gidoia eta muntaia, Txetxo Serrano ; aurkezpena, Fran Urteaga ; irudiak eta argazkiak, Txetxo Serrano ... et al. ; aktorea, Joseba Elorza ; grafikoak, Joseba Elorza; soinuak eta efektuak, Koldo Ruiz de Azua] - Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Jokin; Ruiz de Azua, Koldo; Valle, Javier; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Argazkilaritza mintzaira unibertsala. Fran Urteaga (YouTube kanala), 2020)
Argazkilaritza, mintzaira unibertsala DBH2. zikloan erabiltzeko prestatuta dago. Argazkilaritzaren kode artistiko eta ez-artistikoak zertan diren erakustea da bideo serie honen xedea. Bideo honetan irudien osagarriak ikusiko ditugu (argazkiaren erabilera, irudiaren osagarriak eta izadia gai).