Argazkilaritza, mintzaira unibertsala (4) : esposizioaren kalkulua 2 (ikasgaia) / [gidoia eta muntaia, Txetxo Serrano ; aurkezpena, Fran Urteaga ; irudiak eta argazkiak, Txetxo Serrano ... et al. ; aktorea, Joseba Elorza ; grafikoak, Joseba Elorza; soinuak eta efektuak, Koldo Ruiz de Azua] - Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Jokin; Ruiz de Azua, Koldo; Valle, Javier; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Argazkilaritza mintzaira unibertsala. Fran Urteaga (YouTube kanala), 2020)
Argazkilaritza, mintzaira unibertsala DBH2. zikloan erabiltzeko prestatuta dago. Argazkilaritzaren kode artistiko eta ez-artistikoak zertan diren erakustea da bideo serie honen xedea. Bideo honetan esposizioaren kalkulua ikusiko dugu (lehen emultsioak, esposizioaren kalkulua eta lehenengo praktikak argazki kamerarekin).