Munduen gurutzatzea - Martí Constans, Núria; Tortajada, Ana; Nevado, Amanda; Rodrigo Lorenzo, Irati (Bartzelona : La Mar de Fácil, 2021)
"Aktual" bilduman, Irakurketa Errazera egokituta dauden autore garaikideen obrak aurkituko dituzue, narratiba irakurle guztiengana hurbiltzeko. Anna Tortajadak (Sabadell, 1957) irakurketa sustatzeko jardueretan parte hartzen du liburutegietan eta ikastetxeetan eta antzinako historiaren inguruko hitzaldiak eta irakurketa eta idazketa lantegiak ematen ditu. Esklaboak pentsatu zuen denbora asko zela ez zuela bere izena esaten. "Mutil" edo "beltza" deitzen zioten. Inork ez zion galdetu nola zuen izena. Orain izena berreskuratzen zuen eta asko pozten zen. Askatasunetik hurbil sentitzen zen. Esklaboak burua altxatu zuen eta harrotasunez esan zuen: - Ni kimunguiñe naiz, dinken tribukoa.
Cruce de mundos
Keywords: Helduentzako Literatura; Irakurketa erraza