Julian Lizardi : martiri asteasuarra - Achón, Jose Angel; Arrieta Alberdi, Leyre; Andoain. Udala; Manuel Larramendi Kultur Bazkuna (Andoain : Udala, 1991)
Aita Julian Lizardi asteasuar ospetsuaren bizitzari buruzko obra, jaio zela 300 urte igaro direnean.
Bibliografia: 64.or.
Keywords: Lizardi, Julian -- (1695-1735); Monografiak; Biografiak