Julian Lizardi : martiri asteasuarra / José Ángel Achón Insausti, Leyre Arrieta Alberdi ; [argazkiak, Manu Mujika Lasa] - Achón, Jose Angel (Saiakera (Manuel Larramendi Kultur Bazkuna), 1991)
Aita Julian Lizardi asteasuar ospetsuaren bizitzari buruzko obra, jaio zela 300 urte igaro direnean.