Ni neu naiz! - Carbonell, Paula; Queralt, Carmen; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2020)
Letra txikia etxeko txiki handientzako bilduma da. Erritmoz, hitzez, irudiz eta mimo handiz blai dator. Jolastu nahi adina! Nire eskuak, nire oinak, nire besoak, nire ipurdia... Nire gorputza eta nortasuna ezagutzen hasteko liburu ederra.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura