Ni neu naiz! / [testua] Paula Carbonell ; [ilustrazioak] Carmen Queralt ; [itzulpena, Mari Eli Ituarte Zarragoikoetxea] - Carbonell, Paula (Letra txikia (Mezulari), 2020)
Letra txikia etxeko txiki handientzako bilduma da. Erritmoz, hitzez, irudiz eta mimo handiz blai dator. Jolastu nahi adina! Nire eskuak, nire oinak, nire besoak, nire ipurdia... Nire gorputza eta nortasuna ezagutzen hasteko liburu ederra.