Kili-kilirik ez niri! - Carbonell, Paula; Queralt, Carmen; Ituarte Zarragoikoetxea, Mari Eli (Bilbo : Mezulari, 2020)
Letra txikia etxeko txiki handientzako bilduma da. Erritmoz, hitzez, irudiz eta mimo handiz blai dator. Jolastu nahi adina! Ez egin kili-kilirik! Ez belaunetan, ez sabelean, ez kokotsean. Liburu txiki bat, kartoizkoa eta trokelatua, zure umeekin jolasteko.
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura