Mozorro eta kolore festa - Jaka García, Ana; Mitxelena, Iosu (Donostia : Elkar, 2021)
Marimatraken zazpigarren liburuxka honetan, Noa eta Lea ahizpek, beren lagunekin batera, auzoko inauterietako giroa ezagutuko dute. Nahiko lan izango dute mozorroak aukeratzen. Bigarren istorioan, berriz, auzoko kaleak marraztuko dituzte. Beren irudimenak eta sormen lanak txundituta utziko dituzte bizilagun guztiak.
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Inauteriak; Bihurrikeriak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Senideak- -- Eleberriak- -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak