Mozorro eta kolore festa / [testua] Ana Jaka ; [marrazkiak] Iosu Mitxelena - Jaka García, Ana (Marimatrakak (Elkar), 2021)
Marimatraken zazpigarren liburuxka honetan, Noa eta Lea ahizpek, beren lagunekin batera, auzoko inauterietako giroa ezagutuko dute. Nahiko lan izango dute mozorroak aukeratzen. Bigarren istorioan, berriz, auzoko kaleak marraztuko dituzte. Beren irudimenak eta sormen lanak txundituta utziko dituzte bizilagun guztiak.