Hitz beste eginez : irrati mintzaldiak - Atxaga, Bernardo (Iruñea : Pamiela, 2000)
Bernardo Atxagaren 10 hitzaldi biltzen ditu, Mariano Ferreren irrati-saiorako; 1998.ko udazkenatik 1999.ko udara artean ostiralero eman ziren.
. Iraganaz . ; Zahartzaroa . ; Arrazakeria . ; Telebistaz . ; Misterioa . ; Acapulcotik . ; Francis Jammes . ; Hor hago, Titiro . ; Tximeletak . ; Zertan dira berdin elurra, lurra, ura eta denbora?
Donostiako Herri Irratiak erregistratua ; Katarain estudioan editatu eta masterizatua