Aita Manuel Larramendi : bizitza eta obra - Lasa Bergara, Xabier; Andoain. Udala (Andoain : Udala, 1991)
Manuel Larramendiri buruzko saiakera laburra ondu du Xabier Lasa andoaindarrak.
Bibliografia: 131-134 or.
Keywords: Larramendi, Manuel -- (1690-1766); Monografiak; Biografiak