Aita Manuel Larramendi : bizitza eta obra / [Xabier Lasa Bergara] - Lasa Bergara, Xabier (Saiakera (Manuel Larramendi Kultur Bazkuna), 1991)
Manuel Larramendiri buruzko saiakera laburra ondu du Xabier Lasa andoaindarrak.