Jantz zaitez, Jon! = Get dressed, John! - Morton, Lone; Leplar, Ana C.; Umerez, Nekane (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 1999)
Joni bere kontura janztea gustatzen zaio. Baina batzuetan janzkera bitxiegia aukeratzen du. Gaur amarekin kalera doa. Zer janztea erabaki ote du? Irudiz hornitutako istorio dibertigarriak, atseginak eta irakurterrazak ingelesez eta euskaraz idatziak.. Gainera, liburu bakoitzak hauxe dakar: guraso eta irakasleentzako oharrak; irudiz hornitutako hitz garrantzitsuenen hiztegia eta istorioa ingelesez ahoskatzeko gida.
1999.01.25
5-7 urte (urdina)
Testua euskaraz eta ingelesez
Keywords: Ingelesa; Euskara; Jantziak; Eguneroko bizitza; EIMAk onetsitako materialak; Erreferentzia-materialak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak; Ikasmaterial osagarriak