Zer dago afaltzeko? = What's for supper? / testua, Mary Risk ; marrazkiak, Carol Thompson ; bizkaieraz, Sabin Barruetabeña - Risk, Mary (Ingelesez irakurtzen dut (Ibaizabal), 1999)
Aitak eta seme-alabek gaur afaria prestatu nahi dute; baina lehendabizi supermerkatura joan behar dute erosketak egitera. Amarentzat sorpresa izan dadin nahi dute. Zer prestatuko ote dute? Irudiz hornitutako istorio dibertigarriak, atseginak eta irakurterrazak ingelesez eta euskaraz idatziak.. Gainera, liburu bakoitzak hauxe dakar: guraso eta irakasleentzako oharrak; irudiz hornitutako hitz garrantzitsuenen hiztegia eta istorioa ingelesez ahoskatzeko gida.