Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika: irudi digitalaren eraldaketa (1.2): tresna-kaxa - Urteaga, Jokin; Serrano, Maitane; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2008)
Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika ikusiko dugu. Atal honetan, irudiak eraldatzeko programan izaten den tresna-kaxan dauzkagun lanabesak aztertuko ditugu, banan banan.
2008/05/14
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak