Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika: irudi digitalaren ezaugarriak (1) : atarikoa - Urteaga, Jokin; Serrano, Maitane; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Gasteiz : Ekoizlea: Iadi sc; Banatzailea: Artez sc, 2008)
Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika ikusiko dugu. Atal honetan, lau ikusentzunezkoren bitartez, argazki-kamera digitalarekin lanean jarraituz, Koloretako irudi digitalak, zuri-beltzeko irudiak, eta, orohar, irudi-iturri izan daitezkeen lanabesak, hala nola, eskanerra, bideokamera, etxeko bideo erreproduzigailua..., aztertuko ditugu. Honakoa atarikoa duzu.
2008/01/17
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Ikus-entzunezkoak -- Ikasketa eta irakaskuntza; Argazkilaritza -- Ikasketa eta irakaskuntza; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak