Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika: irudi digitalaren ezaugarriak (1) : atarikoa / [gidoia eta muntaia, Txetxo Serrano ; aurkezpena, Fran Urteaga ; bideo-irudiak, Txetxo Serrano ... et al. ; aktoreak, Jokin Urteaga eta Maite Serrano ; grafikoak, Joseba Elorza; musika, Aitor de Olano] - Urteaga, Jokin; Serrano, Maitane; Elorza, Joseba; de Olano, Aitor; Urteaga, Fran; Serrano, Txetxo (Fran Urteaga (YouTube kanala), 2008)
Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika ikusiko dugu. Atal honetan, lau ikusentzunezkoren bitartez, argazki-kamera digitalarekin lanean jarraituz, Koloretako irudi digitalak, zuri-beltzeko irudiak, eta, orohar, irudi-iturri izan daitezkeen lanabesak, hala nola, eskanerra, bideokamera, etxeko bideo erreproduzigailua..., aztertuko ditugu. Honakoa atarikoa duzu.