50 idazle Arestiren omenez - Arbelaitz, Lander (Bilbo : Argia, 2009)
Bilboko Poesia Asteak antolatuta, 50 idazle bildu ziren Gabriel Arestiren inguruko lanak irakurtzera, gehienak Arestirenak berarenak, eta bestea batzuek honekin lotura zutenak.
Material hau ARGIA.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Aresti, Gabriel -- (1933-1975); Euskal literatura; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak