50 idazle Arestiren omenez / [irudiak eta edizioa, Lander Arbelaitz] - Arbelaitz, Lander (Argia, 2009)
Bilboko Poesia Asteak antolatuta, 50 idazle bildu ziren Gabriel Arestiren inguruko lanak irakurtzera, gehienak Arestirenak berarenak, eta bestea batzuek honekin lotura zutenak.