Botoa edo bala (2/2) - X, Malcolm (1925-1965); Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2011)
Malcolm Xk 1964an, hil baino urtebe lehenago, Ohion emandako hitzaldia. Garai hartan, AEBko Senatuan Eskubide Zibilen Legea ari ziren eztabaidatzen eta, lege hori onartuz gero, beltz guztiek botoa emateko eskubidea lortuko lukete. Malcolm Xen ustez, Estatu Batuetako demokrazia ez da benetakoa. Hori dela eta, eskubide zibilen alde borrokatu beharrean, giza eskubideen alde borrokatu behar da. (Hitzaldiaren bigarren zatia).
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak