Botoa edo bala (1/2) - X, Malcolm (1925-1965); Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2011)
Malcolm Xk 1964an, hil baino urtebe lehenago, Ohion emandako hitzaldia. Garai hartan, AEBko Senatuan Eskubide Zibilen Legea ari ziren eztabaidatzen eta, lege hori onartuz gero, beltz guztiek botoa emateko eskubidea lortuko lukete. Malcolm Xek boterean dauden demokraten joko bikoitza salatzen du eta beltzen batasunerako deia egiten du. (Hitzaldiaren lehen zatia)
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak