Gutunak / itzultzailea, Ana Morales eta Jasone Larrinaga ; ahotsa edizioa eta sarrera, Ana Morales eta Jasone Larrinaga - Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2013)
Atal honetan muturra sartu dugu jendearen kaxoietan gutun pertsonalen bila. Gutunak literatur genero bat dira, ez da hala? Beraz, entzun kontzientzia lasaiaz gaurko gonbidatuen sekretuak. Ez dira makalak, gero: Anne Boleyn (edo «Ana Bolena»), Mary Wollstonecraft, Harriet Wilson, Gustave Flaubert, Julian Gaiarre, James Joyce, J. R. R. Tolkien, Virginia Woolf eta «Kapitaina eta Balea».