Loteria - Jackson, Shirley (1851-1904); Morales, Ana Isabel; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2013)
Udako egun eguzkitsua herri txiki batean, xorinoak kantari, auzoko atseginak harmonia ederrean bilduta herriko plazan urteroko ekitaldirako. Bada gauza inozenteagorik? Shirley Jacksonek 1948an argitaratu zuen ipuin hau The New Yorker aldizkarian, eta sekula ez bezalako erreakzio oldea eragin zuen. Hegoafrikan debekatu eta guzti egin zuten.
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak