Airea - Roque Eguzkitza, Iñigo (1851-1904); Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2013)
Gonbidaturik izan dugu lehenago ere Iñigo Roque gure artxiboan itzultzaile bezala (Scott Fitzgerald, Mia Couto, Pessoa...), baina atal honetan bere poema originalen bildumarekin datorkigu, aurrez beste inon argitaratu gabea.
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak