Airea / egilea, Iñigo Roque ; edizioa, ahotsa eta sarrera, Ana Morales - Roque Eguzkitza, Iñigo (1851-1904) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2013)
Gonbidaturik izan dugu lehenago ere Iñigo Roque gure artxiboan itzultzaile bezala (Scott Fitzgerald, Mia Couto, Pessoa...), baina atal honetan bere poema originalen bildumarekin datorkigu, aurrez beste inon argitaratu gabea.