Piztiak - Arlt, Roberto (1900-1942); Morales, Ana Isabel; Roque Eguzkitza, Iñigo; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Basakeria gorrizko azpimundu honetan ez dago errukirik, eta isiltasuna ontzi komunikatu bat da tabernako barran eseritako piztien asperdura mugagabe, amorraturako. Eta hala ere, batzuetan zure gomutak zeharkatzen du nire oroimena zazpi puntako izar baten tankeran.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak; Audio-liburuak; Podcastak