Piztiak / egilea, Roberto Arlt ; itzultzailea eta sarrera, Iñigo Roque ; edizioa eta ahotsa, Ana Morales - Arlt, Roberto (1900-1942) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
Basakeria gorrizko azpimundu honetan ez dago errukirik, eta isiltasuna ontzi komunikatu bat da tabernako barran eseritako piztien asperdura mugagabe, amorraturako. Eta hala ere, batzuetan zure gomutak zeharkatzen du nire oroimena zazpi puntako izar baten tankeran.