Shakespeare oihanean - Bohannan, Laura; Morales, Ana Isabel; Diez de Ultzurrun, Itziar; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2013)
Nigeriako tiv gizataldeko kideek Bohannan antropologo estatubatuar zuriari Hamleten benetako esanahia azaldu ziotenekoa.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak