Shakespeare oihanean / egilea, Laura Bohannan ; itzultzailea eta sarrera, Itziar Diez de Ultzurrun ; ahotsa, Ana Morales ; edizioa, Jasone Larrinaga - Bohannan, Laura (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2013)
Nigeriako tiv gizataldeko kideek Bohannan antropologo estatubatuar zuriari Hamleten benetako esanahia azaldu ziotenekoa.