Panpina etxea - Mansfield, Katherine (1888-1923); Morales, Ana Isabel; Roque Eguzkitza, Iñigo; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Xerezaderen Artxiboak beti dauka atea zabalik eta te kikara bat prest Katherine Mansfieldentzat, bere idazketarekin Virginia Woolf handia jeloskor jarri zuen idazle bakarrarentzat.Gauza ederrez betetako ipuina da "Panpina etxea": umeak, lorategiak, panpina etxe xarmant bat eta haren miniaturazko altzari miragarriak... Edertasun horren kontrastean ikusten da ondoenik azpiko itsustasun kirastoaren gordina.Baina gehiago ere bai, mirari bat: ankerkeriak zanpatuta bizi arren, edertasunarekin liluratzeko gaitasuna.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak