Madame Zilesky eta Finlandiako erregea : ez zitzaion jende normala gustatzen... / egilea Carson McCullers ; itzultzailea, Asun Garikano ; ahotsa, Ana Morales, Edu Lartzanguren eta Izarne Cardaba ; edizioa, Ana Morales eta Edu Lartzanguren ; sarrera, Ana Morales - McCullers, Carson (1917-1967) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
Carson McCullersi ez zitzaion asko interesatzen jende «normala», edo, beharbada, jende normalik ez dagoela ohartzeko moduko begi zolia zeukan, bai eta horren berri emateko artea ere. Izan ere, nondik begiratzen zaion, mundua jende arraroz beteta dago. Begira zu eta gu, adibidez. Guk primeran ulertzen dugu Madame Zilensky eta Finlandiako erregearen kontua, ezta?