Haur jolasak: haurtzaroko munstruoak - Montoia, Xabier; Morales, Ana Isabel; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
...Eta ahantzi nahi nuen, ahantzi nahi nuela ere ahantzi.Haurtzaroko etxera itzultzeko tren bidaian, oroitzapenek mina eta beldurra sortzen dute.Familia barruko sexu abusuen gai gordinari eusten dio Montoiak ipuin honetan.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak