Haur jolasak: haurtzaroko munstruoak / egilea, Xabier Montoia ; ahotsa, edizioa eta sarrera, Ana Morales - Montoia, Xabier (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
...Eta ahantzi nahi nuen, ahantzi nahi nuela ere ahantzi.Haurtzaroko etxera itzultzeko tren bidaian, oroitzapenek mina eta beldurra sortzen dute.Familia barruko sexu abusuen gai gordinari eusten dio Montoiak ipuin honetan.