Haiek ere zerbitzua ematen dute - Wall, Mervyn (1908-1997); Morales, Ana Isabel; Roque Eguzkitza, Iñigo; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Gazteluan barrenaCarmody jauna ez dago bere bizitzaren une goxoenean:Ostatuko bere gela tristea gogoratu zuen, non ez baitzegoen surik eta errenta ordaindu barik baitzegoen. Bizitzen jarraitu behar hutsaren zorigaiztoaz pentsatu zuen (...) Hala ere, hitzordu bat lortu du Dublingo Gazteluan administrazioko norbaitekin lanpostu batez berba egiteko.
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak