Hiru - Nilsson, Per; Adbage, Lisen; Amurrio González, Maddalen; Areitio, Usoa ([Madrid] : Gato Sueco, 2018)
Jonatanek hiru begi ditu. Ai, gaizki esan dut! Bi begi baino ez ditu. Jonatanek hiru sudur dauzka. Ez, bada... sudur bakarra du eta! Ez al dago HIRU den ezer ala? Umore paregabea ume txikientzat!
5 urtetik aurrera (urdina)
Tre
Keywords: Giza gorputza; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak