Hiru / [testua] Per Nilsson ; [ilustrazioak] Lisen Albage ; [itzultzailea, Maddalen Amurrio González ; zuzentzailea, Usoa Areitio] - Nilsson, Per (Gato Sueco, 2018)
Jonatanek hiru begi ditu. Ai, gaizki esan dut! Bi begi baino ez ditu. Jonatanek hiru sudur dauzka. Ez, bada... sudur bakarra du eta! Ez al dago HIRU den ezer ala? Umore paregabea ume txikientzat!