Hazia Gauzen arteko krak hori / egilea, Eider Rodriguez ; edizioa, ahotsa eta sarrera Ana Morales - Rodríguez, Eider (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
Leihoan erretzen dagoen emakume erditu eta erdibitu baten istorioa.