William Tavenerren sentimentaltasuna Zirkua estepa amerikarrean / egilea, Willa Cather ; ahotsa eta sarrera, Ana Morales ; edizioa eta itzultzailea, Jasone Larrinaga - Willa Cather (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
Laztasunaren erdian, txinparta. Umeak hazten hasi zirenetik, senarrarekin izaten zituen elkarrizketak ekonomiaren eta gastuen arloetako gaietara mugatzen ziren ia. Euren harremana negozioetako harreman bihurtu zen, ugazaba eta maizterraren artekoa bezalakoa. Baina zirkua etorri da hirira, eta horrek iraganeko urak nahasiko ditu... * Atal honetako musika guztia goear.com-etik hartua da.