Post-it bizitzak - Zúñiga, Iolanda (1851-1904); Morales, Ana Isabel; Eskisabel, Idurre; Roque Eguzkitza, Iñigo; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Goiz umelak, langileak, trenak, emakume bakartiak... Iolanda Zuñiga galiziarraren lau ipuin hiritar, Post-it bizitzak liburutik hartuak: "...gravissimo...", "...allegretto agitato...", "...con fuoco...", "...crescendo...", * Ravelen «Boleroa» www.goear.com-etik hartua da. Gainerako musika, berriz, www.musopen.org webgunetik hartua.
Keywords: Irakurketa sustatzea; Audio-liburuak; Podcastak; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak