Post-it bizitzak / egilea, Iolanda Zuñiga ; itzultzailea, Iñigo Roque ; edizioa, Jasone Larrinaga ; ahotsa, Ana Morales ; sarrera, Idurre Eskisabel - Zúñiga, Iolanda (1851-1904) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
Goiz umelak, langileak, trenak, emakume bakartiak... Iolanda Zuñiga galiziarraren lau ipuin hiritar, Post-it bizitzak liburutik hartuak: "...gravissimo...", "...allegretto agitato...", "...con fuoco...", "...crescendo...", * Ravelen «Boleroa» www.goear.com-etik hartua da. Gainerako musika, berriz, www.musopen.org webgunetik hartua.