Ordubetean - Chopin, Kate (1851-1904); Morales, Ana Isabel; Ugalde Pikabea, Garazi; Larrinaga, Jasone; Xerezaderen Artxiboa ([?] : Xerezaderen Artxiboa, 2014)
Bat-batean, heriotza eta bizitzaOrdubetean makina bat gauza aldatzen dira Mallard andrearen bizitzan ustekabean.
Keywords: Audio-liburuak; Podcastak; Irakurketa sustatzea; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Audioak