Ordubetean / egilea, Kate Chopin ; itzultzailea, Garazi Ugalde ; edizioa, Jasone Larrinaga ; ahotsa eta sarrera, Ana Morales - Chopin, Kate (1851-1904) (Entzuteko literatura (Xerezaderen Artxiboa), 2014)
Bat-batean, heriotza eta bizitzaOrdubetean makina bat gauza aldatzen dira Mallard andrearen bizitzan ustekabean.